Υποψήφιος δήμαρχος Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χανίων στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρ. Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Παναγιώτης Σημανδηράκης .

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο κ. Σημανδηράκης αναφέρει αναλυτικά:

«Μια δυναμική ομάδα με αγάπη για τον Δήμο Χανίων και πίστη στις προοπτικές του ξεκινάει την πορεία της. Με καθαρά πρόσωπα που έχουν γνώση, ικανότητα και όραμα. Με ρεαλιστικό και πρωτοπόρο πρόγραμμα. Καταθέτουμε την αλήθεια μας για έναν Δήμο για τον οποίο αξίζει να είμαστε υπερήφανοι. Ξεκινάμε…»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης γεννήθηκε το 1982 στην Κερά Κισσάμου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στην Αθηναϊκή Αναπτυξιακή. Είναι συνιδιοκτήτης της οικογενειακής βιοτεχνίας «Παραδοσιακά Εδέσματα Σημανδηράκη».

Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης το 2010 και το 2014 με τον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» του Σταύρου Αρναουτάκη. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης (2014-2017) και στη συνέχεια, μέχρι σήμερα, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ίδιο αντικείμενο.

Είναι γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Τμήματος Δυτικής Κρήτης) και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Είναι επίσης ο εμπνευστής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Γιορτών Ρόκκας, ενός πολιτιστικού θεσμού με διεθνή εμβέλεια.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΑΝΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!