Υπαίθρια φιλόξενη Καλοκαιρινή Γιορτή από τον Σύλλογο Μακεδόνων Θρακών Φυλής - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
2
Οκτώβριος
Back

Υπαίθρια φιλόξενη Καλοκαιρινή Γιορτή από τον Σύλλογο Μακεδόνων Θρακών Φυλής

Μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή με σπιτικούς μεζέδες και παραδοσιακή  μουσική, διοργάνωσε ο Σύλλογος Μακεδόνων Θρακών Φυλής, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022 στην πλατεία Μουσών (ΚΕΝΕ) Άνω Λιοσίων, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο, τη φετινή
χορευτική περίοδο.
Ανοίγοντας την όμορφη βραδιά η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Σιώπη, καλωσόρισε τον κόσμο, τον Δήμαρχο Φυλής και τους συνεργάτες του για την παρουσία τους και την ολόπλευρη στήριξη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη άψογη διοργάνωση της γιορτής.
Τις ευχές τους στον Σύλλογο και στον κόσμο παραβρέθηκαν κι έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά το σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του , ευχήθηκε υγεία και οι πλατείες της πόλης να γεμίζουν πάντα από κόσμο και χορούς.
Κατά τα λοιπά η Δήμητρα Σιώπη ανακοίνωσε ότι αυτό είναι το κλείσιμο αλλά και η αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων τις οποίες θα διοργανώσει ο Σύλλογος με αφορμή τα 30 χρόνια από την Ίδρυση του, που συμπληρώνονται φέτος.
Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι, εκλεκτούς σπιτικούς μεζέδες και την παραδοσιακή ορχήστρα με τους μουσικούς: Λαούτο και τραγούδι Απόστολο Βαλσαμά, Κλαρίνο Κωστής Φοίβο Γιαννόπουλο και Κρουστά Εμμανουήλ Παλιάκη, που ανέβασαν το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη και ξεσήκωσαν τον κόσμο για χορούς που κράτησαν καλά για πολλές ώρες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!