Χίος: Ανησυχία εργαζόμενων για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ

Την ανησυχία του για την επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί στο ΧΥΤΑ της νότιας Χίου, στη θέση Πόδορα, εκφράζει με έγγραφο τους προς το δήμαρχο Χίου το Σωματείο Εργαζόμενων στο Δήμο Χίου. Όπως τονίζουν «τα απορρίμματα του συνόλου σχεδόν των Δημοτικών Ενοτήτων του Νησιού, μεταφέρονται στο νέο ΧΥΤΑ, στην Ελάτα. Έχει όμως διαπιστωθεί ότι η πρόσβαση στον χώρο αυτό είναι πολύ επικίνδυνη για τα διερχόμενα οχήματα και τα πληρώματά τους, ενώ είναι γνωστό ότι το έργο δεν έχει παραδοθεί και ευρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία».

Ζητούν έτσι την άμεση παρέμβαση της δημοτικής Αρχής για να αντιμετωπιστούν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι από την κίνηση βαρέων οχημάτων στο συγκεκριμένο δρόμο. Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου ανακοίνωσε ότι έχει προεγκριθεί η δημοπράτηση του συγκεκριμένου έργου συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και αναμένεται η δημοπράτηση του έργου.

Πηγή: ΕΡΤ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΥΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ, ΠΕ ΧΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!