Ξανά υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Ξανά υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης

Ξανά υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επιβεβαίωσε σήμερα την πρόθεση του να είναι ξανά υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση (Παραπολιτικα 90,1) τόνισε:

«Έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις που θέλουμε να τηρήσουμε. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Καθετί που κάνουμε είναι μια μάχη. Έχουμε χάσει μια δεκαετία λόγω της κρίσης».

Ο κ. Μπακογιάννης επεσήμανε ότι θέλει χρόνο για να φανεί η διαφορά από τις παρεμβάσεις που γίνονται και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι ανοικτά 64 έργα.

«Δεν μιλάμε για αυτά που θα κάνουμε, που έχουμε δρομολογήσει και θα ξεκινήσουμε τους επόμενους μήνες. Δεν σας μιλάω για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, δεν μιλάω για τα Προσφυγικά, για το λόφο του Στρέφη που θα αρχίσει μέχρι το τέλος του χρόνου ή την ακαδημία Πλάτωνος που θα αρχίσει στις αρχές του επόμενου, σας μιλάω για αυτά που αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά μέτωπα εργασίας σε όλη την πόλη», ανέφερε.

Ο κ. Μπακογιάννης  ερωτηθείς για τα θέματα ασφάλειας στην πόλη ανέφερε ότι έχει υπάρξει πρόοδος αλλά ζήτησε μεγαλύτερη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του Δήμου με την ΕΛΑΣ, δήλωσε πως έχει συσταθεί ένα συντονιστικό με την Αστυνομία εδώ και δυο χρόνια. «Έχουμε δηλαδή μια επιτελική δομή που μας επιτρέπει, πάντα ο καθένας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, όχι μόνο να ανταλλάσσουμε πληροφορίες αλλά να συντονιζόμαστε, να έχουμε έναν κοινό προγραμματισμό. Έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος. Η Αθήνα του 2021 δεν είναι η Αθήνα το 2019».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!