Βράβευση μαθητών του Δ.Περιστερίου από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Μαθητές από 27 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Περιστερίου βραβεύτηκαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, που πραγματοποιήθηκε στο ΚΥΒΕ, από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τις επιδόσεις τους στον 9ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι», στα πλαίσια του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» και αφορούσε μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των επαίνων, δίνοντας συγχαρητήρια στους μαθητές για τις επιτυχίες τους στο διαγωνισμό και τους προέτρεψε να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για νέες διακρίσεις στο μέλλον.

Τους μαθητές που διακρίθηκαν βράβευσαν ο κ. Παχατουρίδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Τάσος Καλλιάφας.

Την Επιτροπή του 9ου διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και πανεπιστημιακοί. Βραβεύτηκαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας με την ακόλουθη σειρά: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 8ο, 10ο, 11ο, 13ο,14ο, 16ο, 19ο, 20ο, 22ο, 25ο, 26ο, 28ο, 29ο, 32ο, 33ο, 36ο, 39ο, 41ο, 45ο, 47ο, Ιδ. Σχ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου.

mathites paxatouridis

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!