Βόλβη: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Διαμαντή Λιάμα

Μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροβάλτας, το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου, ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του ψηφοδελτίου που ηγείται.

Ο Διαμαντής Λιάμας στον τόνισε ότι πρόκειται για μια ομάδα, «που έχει τη γνώση για να δώσει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα, τη συνέπεια να εργαστεί με ολοκληρωμένο σχέδιο για να οδηγήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη και την αλληλεγγύη για να σταθεί έμπρακτα δίπλα σε όσους υποφέρουν, σε όσους έχουν την ανάγκη μας».

Αρχικά παρουσιάστηκαν οι 54 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν θέσεις γύρω από τον δήμαρχο Βόλβης και ακολούθως προσήλθαν και υποψήφιοι σύμβουλοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και από τις έξι δημοτικές ενότητες που απαρτίζουν τον δήμο Βόλβης. Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», είναι ο μοναδικός στο δήμο Βόλβης που κατέθεσε τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει η νομοθεσία για τον δήμο.

Ο δήμαρχος Βόλβης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας, προέτρεψε τους υποψήφιους του συνδυασμού να διεξάγουν έναν καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα, ο οποίος -εξέφρασε τη βεβαιότητα- ότι στις 18 Μαΐου θα οδηγήσει στην εκλογική νίκη. Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους επισήμανε ότι «είναι καταξιωμένοι πολίτες αυτού του τόπου. Αγρότες, επαγγελματίες, επιστήμονες και ανθρώπους του μόχθου, νέες και νέους με όρεξη για προσφορά, γυναίκες και άνδρες έτοιμοι και αποφασισμένοι να μαςοδηγήσουν μόνο μπροστά! Είναι όλοι τους άνθρωποι που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια να βοηθήσουν τους συνδημότες τους».

Και πρόσθεσε: «Όλοι εσείς ήρθατε για να προσφέρετε. Γνωρίζουμε τι συνέβη σε διάφορες περιοχές του δήμου Βόλβης και τι μέσα χρησιμοποίησαν ορισμένοι στην αγωνία τους να γεμίσουν το ψηφοδέλτιό τους. Ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του πλέον και η λάσπη που πετούν συστηματικά θα καταλήξει στους πρόσωπό τους. Όσο κι αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να σταματήσουν όλους εσάς, από το να δώσετε σήμερα ένα βροντερό παρών, σε αυτό τον κοινό αγώνα. Έναν αγώνα που έχει μια κατάληξη: τη νίκη του συνδυασμού μας στις 18 Μαΐου. Μια νίκη που θα επιβεβαιώσει πως στον δήμο Βόλβης δεν θα κυριαρχήσει η διαφθορά, η κακοδιαχείριση, η αδιαφορία για τον πολίτη. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν να προχωρήσουμε μπροστά και όχι να πισωγυρίσουμε στο σκοτάδι του παρελθόντος που καταφέραμε να διώξουμε τα τελευταία τρία χρόνια».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΙΑΜΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!