Τριφυλία: Ο αντιδήμαρχος είναι «γυμνός», αλλά «ξιφουλκεί» κατά του δημάρχου

Ευθείες βολές κατά του δημάρχου Κώστα Κόλλια εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φιλντίσης, τονίζοντας ότι εσκεμμένα τον αγνοεί. Αφορμή στάθηκε η εκδήλωση της δενδροφύτευσης στο δάσος της Ελαίας από μαθητές της Κυπαρισσίας, για την οποία αν και όπως σημειώνει ο κ. Φιλντίσης ο δήμαρχος ήταν ενημερωμένος, ο ίδιος δεν ενημερώθηκε, την στιγμή που -όπως τονίζει- δεν θα έπραττε το ίδιο με αντιδημάρχους άλλων δημοτικών ενοτήτων του δήμου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σίγουρα δεν είναι η αιτία της έκρηξης του πρώην δήμαρχου και νυν αντιδημάρχου Γιάννη Φιλντίση, αλλά αποτέλεσε αφορμή, μιας και είναι σίγουρο ότι οι σχέσεις δημάρχου και αντιδημάρχου δεν είναι οι καλύτερες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στον πρόσφατο ορισμό αντιδημάρχων στις αρχές του χρόνου πρόθεση του δημάρχου ήταν να αντικαταστήσει τον κ. Φιλντίση, αλλά οι πολιτικές καραμπόλες δεν του το επέτρεψαν, ωστόσο τον «απογύμνωσε» από καθήκοντα. Μέσα σε αυτό το κλίμα και σίγουρα με αρκετές ακόμη ενδοπαραταξιακές τριβές που δεν είναι γνωστές, υπήρξε αυτή η αντίδραση του κ. Φιλντίση όταν χθες τυχαία έμαθε πως γίνεται δενδροφύτευση στο δάσος της Ελαίας.

Μιλώντας στην «Ε» ο κ. Φιλντίσης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ό,τι έργο γίνεται στις άλλες δημοτικές ενότητες, δεν αγνοείται κανένας αντιδήμαρχος. Η αγνόηση του αντιδημάρχου και πρώην δημάρχου της ΔΕ Αυλώνος ήταν εσκεμμένη και δρομολογημένη από τον δήμαρχο. Ο οποίος είχε ενημερωθεί για την δενδροφύτευση που θα γινόταν στο δάσος της Ελαίας, αλλά η ενέργειά του να μην με ενημερώσει, αποσκοπούσε κάπου αλλού και δεν νομίζω ότι θα αγνοούνταν κάποιοι άλλοι αντιδήμαρχοι αν γινόταν κάτι στην δημοτική τους ενότητα. Πόσο μάλιστα όταν είμαι και ένας πρώην δήμαρχος της περιοχής αυτής».

Πηγή: «Ελευθερία»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ, ΚΟΛΛΙΑΣ, ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!