20 χρόνια χωρίς άδεια και αυθαίρετος ο βιολογικός Φιλιατρών

Ξεκίνησε να λειτουργεί το 1993 και μέχρι σήμερα δεν έχει άδεια λειτουργίας. Ο λόγος για το βιολογικό καθαρισμό των Φιλιατρών, ο οποίος -όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας- πέραν των άλλων είναι και… αυθαίρετος, αφού δεν έχει οικοδομική άδεια για το κτήριο. Όσον αφορά στη ΜΠΕ, πέραν της προσωρινής, δεν υπάρχει καμιά έγκριση περιβαλλοντικών όρων.

Ο Δήμος Τριφυλίας είναι «κάτω από περιβαλλοντική πίεση» σημείωσε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφερόμενος στο ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης της πόλης της Τριφυλίας. Σε αυτή την πίεση, πέραν του παράνομου βιολογικού καθαρισμού των Φιλιατρών, όπως σημείωσε, έρχονται να προστεθούν και οι παράνομες συνδέσεις με το δίκτυο ομβρίων υδάτων. Αποτέλεσμα, να δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις έχει φτάσει στα όριά του.

Στα Φιλιατρά, είπε, αυτήν την περίοδο γίνονται εργασίες για την επέκταση του υδραγωγείου και αποκαλύπτονται συνεχώς παράνομες συνδέσεις των βόθρων με το δίκτυο ομβρίων, διότι ο καθένας έκανε ότι ήθελε, ενώ παρόμοιο είναι το πρόβλημα και στις περιοχές της Κυπαρισσίας και τελευταία και των Γαργαλιάνων.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου στο Aftodioikisi LIVE.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ, ΚΟΛΛΙΑΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]