Τι απαντά το ΥΠΕΣ στους εργαζόμενους στα KΔΑΠ - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
27
Μάρτιος
Back

Τι απαντά το ΥΠΕΣ στους εργαζόμενους στα KΔΑΠ

«Ουδέποτε ο υπουργός Εσωτερικών αρνήθηκε να συναντήσει εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ»: Αυτό υποστηρίζουν στην aftodioikisi.gr συνεργάτες του υΠΕΣ Τάκη Θεοδωρικάκου.

Προσθέτουν, δε, ότι στην Πρέβεζα δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού και, λόγω έλλειψης χρόνου, ο υπουργός ζήτησε από τους εργαζόμενους να γίνει μία συνάντηση μαζί τους τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Αντ’ αυτού οι εργαζόμενοι κήρυξαν 24ωρη απεργία, καταγγέλλοντας τον υΠΕΣ, γεγονός το οποίο έχει φορτίσει ιδιαίτερα, το κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τι θα συμβεί με εκκίνηση την 13η Φεβρουαρίου, ημέρα 24ωρης απεργίας των εργαζόμενων στα ΚΔΑΠ.

Η aftodioikisi.gr, εύχεται να πρυτανεύσει η καταλλαγή και η αγάπη. Άλλωστε, η απεργία πραγματοποιείται μόλις μία ημέρα πριν την εορτή των ερωτευμένων…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!