Θεσσαλονίκη: Εθελοντές φοιτητές της Ιατρικής του ΑΠΘ θα στελεχώσουν το πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου

62 φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ θα στελεχώσουν και θα παρέχουν βοήθεια στο πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νίκη 2015- Νέοι Γιατροί κατέχουν τα ηνία 2015».

Στόχος είναι η προσφορά υποστηρικτικού έργου στους εθελοντές Ιατρούς αλλά και η βελτίωση των ίδιων κλινικών-ιατρικών γνώσεων και δεξιοτήτων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, μέσα από την παροχή βοήθειας σε ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι δηλώσεις των φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ φέτος για εθελοντική προσφορά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Η ΕΕΦΙΕ για να ανταποκριθεί στο μεγάλο ενδιαφέρον των φοιτητών διέθεσε επιλογές πακέτων ωρών ώστε περισσότεροι φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, οι φοιτητές επέλεξαν μέσω ειδικοτήτων που περιλαμβάνουν την Πνευμονολογία, Καρδιολογία, ΩΡΛ, Γυναικολογία, Ουρολογία, Παθολογία, Παιδιατρική, Χειρουργική, Αιματολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Ιατρική, Διατροφολογία, Ακτινολογία, Διαβητολογία, Νευρολογία και Ψυχιατρική.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) με έδρα το ΑΠΘ και θα ολοκληρωθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2015, συμπληρώνοντας συνολικά 461 ώρες εθελοντικής προσφοράς.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΠΘ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!