θεσσαλονίκη-4-500-λαθραία-πακέτα-τσιγάρα-261322
ΔΗΜΟΙ | 05.04.2013 | 12:25

Θεσσαλονίκη: 4.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα κατέσχεσε η δημοτική αστυνομία

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περισσότερα από 4.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντόπισαν και κατέσχεσαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στην αγορά Βλάλη και σε παρακείμενες κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης, άνδρες της δημοτικής αστυνομίας σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις γυναίκες που κατείχαν και πουλούσαν παράνομα τα πακέτα. Ποσότητες τσιγάρων που χρησιμοποιούνταν για τον εφοδιασμό των γυναικών βρέθηκαν σε αποθηκευτικούς χώρους στην πλατεία Αριστοτέλους, σε σακούλες πίσω από θάμνους και πάνω σε δέντρα.

Επίσης, συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων εμπορίας μικροεπίπλων της περιοχής, καθώς στα μαγαζιά τους έκρυβαν ποσότητες τσιγάρων. Συνολικά κατασχέθηκαν 4.504 πακέτα τσιγάρα, οι δασμοί των οποίων ανέρχονται σε 15.000 ευρώ.

Οι έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αντιμετώπισης του παρεμπόριο.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.