Θεσ/νίκη: «Σκόνταψε» σχέδιο για χρήση γερανοφόρων από δημοτική αστυνομία

«Σκόνταψε» σε νομικά θέματα το σχέδιο που είχε η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης για χρήση γερανοφόρων οχημάτων, στην προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να μπει «τάξη» στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης.

Η χρήση των γερανών επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στη διοίκηση του κεντρικού Δήμου και στο σωματείο γερανοφόρων μεταφορικών επιχειρήσεων και δημόσιας χρήσης Θεσσαλίας – Μακεδονίας – Θράκης.

Ωστόσο, λόγω ασάφειας στο νομικό πλαίσιο, δεν μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Δήμος Θεσσαλονίκης να αναζητά πλέον άλλες λύσεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα με όσους διπλοπαρκάρουν και προκαλούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!