Τα «ευχαριστώ» του Παπαγεωργόπουλου- Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης που εκτίει ποινή κάθειρξης για την υπόθεση με την υπεξαίρεση από τα ταμεία του Δήμου, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ευχαριστεί το επιστημονικό προσωπικό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Τελείωσε ευτυχώς κατά τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, ένα πρόβλημα το οποίο ήταν αποτέλεσμα «έντονου stress» σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, ενός stress που εύκολα μπορούν οι πάντες να φαντασθούν την προέλευσή του…», αναφέρει αρχικά ο κ. Παπαγεωργόπουλος και συνεχίζει:

«Σχετικά με το θέμα της νοσηλείας μου θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο πανάξιο επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ το οποίο με περιέθαλψε με εξαιρετικό ενδιαφέρον όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ. Γεώργιο Μπομπότη ο οποίος διενήργησε τις αγγειοπλαστικές επεμβάσεις».

«Επίσης οφείλω θερμές ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό, στους εργαζομένους και στην Διοίκηση του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ το οποίο παρά τις αντιξοότητες παραμένει – όπως διαπίστωσα ο ίδιος- στην κορυφή της τεχνολογίας, στην κορυφή της εξυπηρέτησης των πολιτών», σημείωσε κλείνοντας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση