Συνεχίζει, σύσσωμος, τη μάχη με το χιόνι ο Δήμος Φυλής

Με εκχιονισμούς και ρίψεις αλατιού, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, θα επιχειρήσει να κρατήσει ανοιχτό το βασικό οδικό δίκτυο, ο Δήμος Φυλής.

Με το πρώτο φως της ημέρας, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, θα αρχίσει η επιχείρηση εκχιονισμού και στους μικρότερης κυκλοφορίας δρόμους, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής.

Ο απολογισμός της μέχρι τώρα προσπάθειας του Δήμου κρίνεται θετικός, λαμβανομένων υπόψη των εξαιρετικά δύσκολων καιρικών συνθηκών. Εκτός από τον εκχιονισμό, ο Δήμος ανταποκρίθηκε σε όλες τις κλήσεις για βοήθεια, συνέβαλε στη διακομιδή ασθενών στα νοσοκομεία και νεφροπαθών στις μονάδες τεχνητού νεφρού και στο έργο του ΔΕΔΔΗΕ και της COSMOTE για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και των τηλεφωνικών επικοινωνιών στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.

Παράλληλα χορήγησε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βεβαιώσεις αδυναμίας μετακίνησης λόγω καιρικών συνθηκών και φρόντισε για τη διατροφή των αδέσποτων ζώων.

Στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, το σύνολο της Δημοτικής του Ομάδας και οι εργαζόμενοι με το μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΙΟΝΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]