Παρασκευή
29
Σεπτέμβριος
Back

Συμβασιούχοι δήμου Αθηναίων: Νέα δικάσιμος μετά το δημοσίευμα του aftodioikisi.gr

Νέα δικάσιμο για τις 21 Σεπτεμβρίου 2023 πήραν οι 36 συμβασιούχων του «Αθήνα 984» μετά και το δημοσίευμα του aftodioikisi.gr.

Οι συμβασιούχοι είχαν ζητήσει την επίσπευση της δίκης που δεν είχε γίνει στην προγραμματισμένη ημερομηνία από έλλειψη, όπως οι ίδιοι υποστήριζαν, οργάνωσης των εργασιακών εκπροσώπων του ρ/σ του Δήμου Αθηναίων.

Αρχικά ο Πρόεδρος Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών,  δεν έκανε δεκτές τις αιτήσεις προτίμησης που κατέθεσαν ενώπιον του και είχε παραμείνει  δικάσιμος που τους  δόθηκε στο ακροατήριο για το Μάιο του 2024, ωστόσο μετά και το δημοσίευμα του aftodioikisi.gr, επιταχύνθηκε η διαδικασία για τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους βοηθήσει – για να βγουν από το αδιέξοδο των ετήσιων συμβάσεων που «σέρνονται» για πολλά χρόνια για τους κρατούν σε ομηρία – τελικά δεν πήγε να καταθέσει υπέρ τους, με τη δικαιολογία ότι δεν τον ενημέρωσε κανένας από τους συνεργάτες του!

Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο κ. Μπακογιάννης να ενημερωθεί εγκαίρως…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!