Στο υπουργείο Παιδείας ο Μπουτάρης για το «Αθηνά»

Τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Θόδωρο Παπαθεοδώρου, επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), Παύλος Καρακολτσίδης, και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Αντώνης Καρούμπης, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις θέσεις τους σχετικά με το σχέδιο «Αθηνά» και να του μεταφέρουν το αίτημά τους να μην μετακινηθεί κανένα τμήμα του ΤΕΙ εκτός Θεσσαλονίκης.

Κατά τη συνάντηση, ο δήμαρχος μετέφερε και το αίτημα των τουριστικών φορέων της πόλης για την αναβάθμιση του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙΘ. Τα αιτήματα ακούστηκαν με προσοχή από την ηγεσία του Υπουργείου και θα ληφθούν υπόψη κατά τη λήψη των τελικών αποφάσεων, κάτι που διαβεβαίωσε και ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με τον οποίο είχε συνάντηση στη συνέχεια ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Διαβάστε επίσης:
Μπουτάρης: Να μη μετακινηθεί ούτε γραφείο από το ΑΤΕΙΘ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΤΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!