Σκουπιδότοπος το κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης αποκαλύπτουν έναν απέραντο σκουπιδότοπο με μπάζα και απορρίματα στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της “Συμμαχία Πολιτών” που δημοσιεύει το xtypos.gr και η οποία βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης:

«Αναμέναμε ολόκληρη την εβδομάδα από το δήμαρχο να δώσει κάποιες απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που έχουμε θέσει τον τελευταίο καιρό. Θέματα που απασχολούν τους πολίτες και η δημοτική αρχή οφείλει να ασχοληθεί. Δυστυχώς πέρα από τις ύβρεις και τη λάσπη, στα οποία έχει πάρει …ειδικότητα ο κ. Μαυρίδης από τους μέντορές του στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση (με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις) έχει και μια άλλη συνήθεια. Δεν λέει λέξη για την ταμπακέρα.

Τι να μας πει όμως; Να παραδεχτεί ότι συμφώνησε με την Περιφέρεια Αττικής για να γίνει σταθμός απορριμμάτων (πράσινο σημείο το είπαν στα χαρτιά…) στο χώρο που έπρεπε να λειτουργεί ήδη το κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης, αλλά μπλοκάρισε ο επί δωδεκαετία τέως δήμαρχος κ. Φωκιανός; Κι αν όλα έγιναν εν αγνοία του (τώρα τον πιστέψαμε…) γιατί δεν καταγγέλλει την Περιφέρεια για αυθαιρεσία; Κι αλήθεια πού είναι ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καμάρας που δήθεν ασχολείται με τα προβλήματα του δήμου μας; Είναι φανερό ότι η Περιφέρεια ενέγραψε το θέμα στον προϋπολογισμό με τη συναίνεση, ή μάλλον την προτροπή του δημάρχου, της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης και δυο τριών ακόμα προσώπων, που αγνόησαν όχι μόνο το δημοτικό συμβούλιο αλλά και την κοινωνία της Λυκόβρυσης. Εξ άλλου ο ίδιος ο δήμαρχος δεν …ξενάγησε στο χώρο τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη;

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο σημερινός δήμαρχος συνεχίζει, αυτό που είχε αρχίσει πρώτος ο κ. Φωκιανός. Να …«σκοτώνει» το περιβάλλον, ρίχνοντας στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού απορρίμματα, μπάζα και κλαδιά υποβαθμίζοντας την περιοχή με προφανείς σκοπούς. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Για την εξέλιξη με το δήμο Κηφισιάς, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κλειστό της Λυκόβρυσης για κομποστοποίηση των δικών της απορριμμάτων, τι να του πούμε; Μένουμε έκπληκτοι. Φαίνεται ότι πέρα από λασπολόγος είναι και ψεύτης. Γιατί το δήμαρχο της Κηφισιάς κ. Θωμάκο τον πήγε ό ίδιος στο χώρο για επιθεώρηση…

Κι αν όλα αυτά δεν είναι αληθινά και τα διαδίδουν οι …κακοί της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ρωτάμε ευθέως το δήμαρχο.

1: ΓΙΑΤΙ υποβαθμίζει ήδη την περιοχή αυτή της Λυκόβρυσης στέλνοντας δεκάδες φορτηγά με απορρίμματα, μπάζα, κλαδιά και ότι άλλο μαζεύει στην πόλη κι έχει μετατρέψει το χώρο σε μια …μικρή χωματερή; Τι προετοιμάζει με όλες αυτές τις ενέργειες;

Οι φωτογραφίες που έχουμε δείχνουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα, ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου, ο οποίος αντί να είναι χώρος άθλησης και αναψυχής, όπως λέει και το ΦΕΚ του 2001, είναι η παράνομη χωματερή της πόλης.

2: ΓΙΑΤΙ αποκρύπτει τη μελέτη για την ολοκλήρωση του κλειστού, όπως έκανε και ο προκάτοχός του; Το δημοτικό συμβούλιο με αίτημα του κ. Θεοδωρακόπουλου είχε πριν από τρία χρόνια αποφασίσει την εκπόνηση μελέτης για την πορεία του έργου, αλλά ποτέ αυτή δεν κοινοποιήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους. Πού είναι η διαφάνεια;

3: ΓΙΑΤΙ δεν ενημερώνει τους κατοίκους της Λυκόβρυσης με τη διοργάνωση ημερίδας στο Πνευματικό Κέντρο, όπως του προτείναμε εμείς, αλλά προτιμάει το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Τι φοβάται;

Καλούμε το δήμαρχο αντί να υβρίζει όσους ασχολούνται με τα προβλήματα της πόλης να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Τα υπόγεια παιγνίδια σε βάρος των κατοίκων της Λυκόβρυσης πρέπει να σταματήσουν».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!