Ο Μπουτάρης τα βάζει με τον Ολυμπιακό για τον Σαββίδη: Να του ζητήσουν συγνώμη για το «φιλοξενούμενος»

Επίθεση στη διοίκηση του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αναφορικά με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποκαλείται «φιλοξενούμενος» στη χώρα.

«Εγώ θα σας πω κάτι. Δεν κρύβω τα αισθήματα μου τα αθλητικά. Στο ποδόσφαιρο είμαι Άρης και Ολυμπιακός και εκεί τελειώνει η ιστορία. Αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού», ανάφερε χαρακτηριστικά (στον Σκάι) ο κ. Μπουτάρης. Και πρόσθεσε: «Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα ο άνθρωπος. Έαν δεν αγαπούσε την Ελλάδα δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον κύριο Σαββίδη. Λυπάμαι πολύ που σας προσβάλαμε. Είναι προσβολή βαθύτατη αυτή. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ όποιος χαρακτηρίζει φιλοξενούμενο τον Σαββίδη».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης άσκησε για μία ακόμη φορά  σφοδρή κρτική στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο ο οποίος σε άρθρο του news247.gr τον αποκάλεσε «ρωσσοπόντιο», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ιστορία. Διάβασα τις δηλώσεις του Ανδριανόπουλου και δεν είναι απλώς απαράδεκτες είναι και εξαιρετικά γελοίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι ρωσοπόντιος και ρωσοπόντιους λέμε τους Έλληνες πόντιους, οι οποίοι εκδιώχθηκαν και πήγαν στη Ρωσία κάποια στιγμή και αποκατέστησαν τη ρωσική γλώσσα για να μιλάνε μεταξύ τους. Γι’  αυτό ο Ιβάν δεν μιλάει ελληνικά. Τα οποία σιγά – σιγά τα μαθαίνει. Το να χαρακτηρίζεις ρωσοπόντιο έναν άνθρωπο ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει ένα σωρό επενδύσεις στην Ελλάδα είναι παντελώς απαράδεκτο».

Και πρόσθεσε: «Και ειδικά για τον Ανδριανόπουλο ο οποίος έχει γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό, ήταν ένα πολιτικός που έχει μια παρουσία στη χώρα και να βγαίνουν από το στόμα του τέτοιες κουβέντες το θεωρώ όχι απλά απαράδεκτο αλλά δεν έχω τρόπο να το περιγράψω».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!