Προσλήψεις εργατοτεχνιτών στο Δήμο Ήλιδας (αναλυτικά) - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
28
Νοέμβριος
Back

Προσλήψεις εργατοτεχνιτών στο Δήμο Ήλιδας (αναλυτικά)

Ο Δήμος  Ήλιδας  ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατοτεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού έως είκοσι ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του κατά το έτος 2015.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 20 θέσεις εργασίας ειδικότητας ΥΕ Εργατών, για τις οποίες δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών καθώς και την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά :

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα ειδικά τυπικά προσόντα
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  5. Βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ.
  6. Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α.
  7. Βεβαίωση ΙΚΑ για απόδοση αριθμού μητρώου
  8. Βεβαίωση ανεργίας ή ασφαλιστικού φορέα

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήματος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ήλιδας (Δ/νση: Φιλικής Εταιρείας 6, 272 00 Αμαλιάδα, τηλ: 2622360525) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Φωτοπούλου Μαρία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Ήλιδας. Η παρούσα θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την ιστοσελίδα του Δήμου Ήλιδας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!