Πρόγραμμα Δήμου Σαρωνικού: «Μείνε σπίτι-Ερχόμαστε κοντά σου»

Ο ∆ήµος Σαρωνικού προσφέρει µία ακόµα κοινωνική υπηρεσία στους δηµότες του.

Ενισχύεται το ανθρώπινο δυναµικό των κοινωνικών δοµών του ∆ήµου και ιδιαίτερα η υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι», µε ταυτόχρονη ενεργοποίηση των αποκεντρωµένων υπηρεσιών στα κοινοτικά καταστήµατα.

Οι ευπαθείς οµάδες καθώς και οι ηλικιωµένοι, θα πρέπει να παραµείνουν στα σπίτια τους.

Στο εξής οι υπηρεσίες του ∆ήµου θα προχωρήσουν στην καταγραφή των κατοίκων του ∆ήµου που δεν µπορούν ή δεν επιτρέπεται να µετακινηθούν από τις οικείες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν. Επίσης στην καταγραφή των απόρων και οικονοµικά αδύνατων κατοίκων του ∆ήµου που δεν µπορούν ή δεν επιτρέπεται να µετακινηθούν από τις οικείες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.

Με ένα τηλεφώνηµα το προσωπικό του ∆ήµου θα καταγράφει το αίτηµα και θα δίνει εύσεις σε θέµατα όπως η αγορά και παράδοση φαρµάκων, τροφίµων, επείγουσες συναλλαγές µε το δηµόσιο κ.επ.

Στεκόµαστε δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη δηµιουργώντας νέες υπηρεσίες για να αντιµετωπίσουµε τη νέα κατάσταση.

Με απόλυτο σεβασµό στην ανθρώπινη ζωή και µε ακεόνητη πίστη στη δύναµη της αλληλεγγύης θα ξεπεράσουµε όλους τους κινδύνους και θα νικήσουµε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!