Προχωράει το σχέδιο δημιουργίας Φοιτητούπολης στα Άνω Λιόσια

Η δημιουργία Φοιτητούπολης στο Πάρκο Πόλης του Δήμου Φυλής ήταν το αντικείμενο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Μ. Τρίτης 27-04-2021, στο Υπουργείο Παιδείας, μεταξύ του Υφυπουργού Άγγελου Συρίγου, του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Απόστολου Δημητρόπουλου, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.ΔΑ) Παναγιώτη Καλδή, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Φυλής Σταμάτη Πουλή.

Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται ότι “η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας εξέφρασε την ένθερμη υποστήριξή της στο έργο, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες φοιτητικής στέγασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και θα συμβάλλει πολύπλευρα στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής”.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι “ο Πρύτανης ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την αμέριστη στήριξη στις προσπάθειες του ΠΑ.ΔΑ, καθώς και τον Δήμαρχο Φυλής για όλες τις ενέργειές του και την οραματική του έμπνευση”.

Δείτε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας: https://www.minedu.gov.gr/news/48515-27-04-21-synantisi-ergasias-tou-yfypourgoy-kai-tou-genikoy-grammatea-anotatis-ekpaidefsis-me-ton-prytani-tou-pada?fbclid=IwAR36ldnrSb_7WAbExuWXu7xS4SF3e-alVGuxV5_bOsWGBVoTxSvI1V7zojM

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΟΥΠΟΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]