Μεγάλη αύξηση στα εισοδήματα και στις πολύ μεγάλες καταθέσεις του απερχόμενου δημάρχου Δέλτα, Γιάννη Ιωαννίδη, καταγράφεται στο Πόθεν Έσχες που υπέβαλε το 2022 έναντι του αντίστοιχου για το έτος 2021.
Ειδικότερα, ο κ. Ιωαννίδης το 2022 δήλωσε εισοδήματα ύψους 70.334,16 ενώ το 2021 είχε δηλώσει 40.481,36 ευρώ.
Όσον αφορά στις καταθέσεις, το 2022 ο δήμαρχος δήλωσε 1.506.509,1 ευρώ, έναντι 1.314.212,21 το 2021.
Κατά τα λοιπά, ο δήμαρχος είναι υπόχρεος σε 16 ακίνητα.
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!