«Πόλεμος» Γλυφάδας-Αργυρούπολης: Είμαστε παγκοσμίως γνωστοί, εσείς θυμίζετε πουλί (ηχητικό)

Σε υποτιμητικά σχόλια σε βάρος του δημάρχου και του γειτονικού δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης προχώρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δήμου Γλυφάδας,  δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Παπανικολάου, Δημήτρης Αγγελάτος.

«Αυτό που με απασχολεί εμένα, όταν άρχισε και έγινε γνωστή η επένδυση σε όλο τον κόσμο, από τότε πήραν αέρα και τα μυαλά κάποιων, που προσπαθούν με τις ενέργειες που κάνουν, να υποβαθμίσουν την Γλυφάδα και να αναβαθμίσουν το Ελληνικό και την Αργυρούπολη. Σε οποιοδήποτε μέρος και αν πάτε στον κόσμο και πείτε Άθενς-Γλυφάδα.. την Γλυφάδα την ξέρουν όλοι. Όταν πείτε Αργυρούπολη, νομίζουν ότι μιλάς για κάποιο πουλί κτλ…», είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Αγγελάτος χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση του (παρόντα) δημάρχου Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

(Ακούστε το ηχητικό): 

Να σημειωθεί ότι η επίθεση Αγγελάτου δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία αλλά ήρθε ως συνέχεια καταδικαστικού ψηφίσματος του δήμου Γλυφάδας αναφορικά με την πρόθεση του δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης  να δημιουργήσει σταθμό διαχείρισης απορριμμάτων, σε δημοτική του έκταση που βρίσκεται στα σύνορα με τη Γλυφάδα.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης περνάει στην αντεπίθεση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε πρωτόγνωρο στα αυτοδιοικητικά χρονικά, όμορος δήμος να υπαγορεύει στον Δήμο μας , για το αν μπορεί ή όχι να χρησιμοποιήσει χώρο που απαξιωτικά αποκαλεί «λωρίδα γής» , ο οποίος ανήκει στο Δήμο μας και βρίσκεται εντός των διοικητικών μας ορίων για την στέγαση υπηρεσιών του δήμου μας. Είναι δε πρωτοφανές , Δήμος να βγάζει ψήφισμα εναντίον άλλου Δήμου αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του Δημάρχου Γλυφάδας».

Και προσθέτει: «Με τον τρόπο που εκφράζεται στο ψήφισμα του ο Δήμαρχος Γλυφάδας δείχνει πως δεν θέλει τα σκουπίδια του στην Γλυφάδα. Τα θέλει φυσικά δίπλα στα σπίτια των άλλων δήμων γιατί θεωρεί ίσως πως οι κάτοικοι άλλων δήμων γύρω τους είναι παιδιά κατώτερου θεού.  Αυτή την ελιτίστικη συμπεριφορά του Δημάρχου εξέφρασε με το χυδαίο , αήθη και προσβλητικό τρόπο ο δημοτικός του σύμβουλος ο οποίος απαξίωσε με υποτιμητικά και ρατσιστικά σχόλια την ιστορία και τους δημότες των ιστορικών πόλεων του Ελληνικού και της Αργυρούπολης δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι …“όλοι γνωρίζουν την Γλυφάδα , ενώ για την Αργυρούπολη όταν μιλάς νομίζουν ότι μιλάς για κάποιο πουλί… ” . Καλούμε τον Δήμαρχο να ζητήσει συγνώμη για τον ημιμαθή και ανιστόρητο δημοτικό του σύμβουλο , για την προσβολή των 2000 χρόνων ιστορίας των πατρογονικών μας εστιών Σουρμένων και Αργυρούπολης του Πόντου καθώς και των σύγχρονων κατοίκων του Δήμου μας . Αυτά είναι τα αποτελέσματα που φέρνει η αλαζονεία του Δημάρχου Γλυφάδας .

Τα σκουπίδια της Γλυφάδας ανήκουν στην Γλυφάδα και όχι στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης», καταλήγει η ανακοίνωση η ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]