Πιερία: τριήμερο δωρεάν εξετάσεων από τους «Γιατρούς του Κόσμου»

Δωρεάν γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες, παιδιά και σε ευπαθή πληθυσμό του νομού Πιερίας θα προσφέρουν από αύριο, Δευτέρα έως και την Τετάρτη, (19/3) τρεις κινητές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου. Οι τρεις κινητές μονάδες θα εγκατασταθούν στους χώρους του Καπνικού Σταθμού.

Οι γυναικολογικές και παιδιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Κοινωνικού Ιατρείου «Αλέκος Φτίκας», ενώ τα μηχανήματα που απαιτούνται για τον οφθαλμολογικό έλεγχο θα εγκατασταθούν στην αίθουσα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου στο νομό Πιερίας πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από μία ομάδα οκτώ γιατρών. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι διευθυντές όλων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νομού για τη δυνατότητα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΙΕΡΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!