Δ. Τρικκαίων: Χάθηκαν €1 εκατ. & 40 θέσεις εργασίας για δύο αναπάντητα e-mail!

Κονδύλια ύψους ενός εκατ. ευρώ χάθηκαν από το δήμο Τρικκαίων από σχετικό πρόγραμμα που θα στήριζε τη λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου, όπως επίσης και του ξενώνα αστέγων που θα στεγαζόταν στο χώρο του παλιού νοσοκομείου.

Οι «Γιατροί του Κόσμου» που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής πολιτικής στα Τρίκαλα απέσυραν πλέον το ενδιαφέρον τους με την ευθύνη να βαρύνει υπηρεσία του δήμου.

Ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Φυσάει Κόντρα» Βασίλη Ζώη παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα χάθηκε, διότι όπως ανέφερε «υπάλληλοι του δήμου δεν απάντησαν (!) σε δύο e-mail που στάλθηκαν από τους Γιατρούς του Κόσμου, τον περασμένο Αύγουστο», με αποτέλεσμα η διοίκηση της οργάνωσης να αποφασίσει την απένταξη του έργου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εξασφάλιζε 40 θέσεις εργασίας για ένα χρόνο σε συμπολίτες μας και θα ανακούφιζε άπορους και άστεγους της περιοχής μας που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες στους υπαλλήλους της υπηρεσίας για την εξέλιξη αυτή, ενώ η παράταξη «Φυσάει Κόντρα» θα φέρει προς συζήτηση ολοκληρωμένη εισήγηση στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος για να λάβουν όλοι θέση.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!