Πέτσας: Πάνω από 1 στις 3 προτάσεις δήμων εκτός «Αντώνης Τρίτσης»

Πέτσας: Πάνω από 1 στις 3 προτάσεις δήμων εκτός «Αντώνης Τρίτσης»

Πέτσας: Πάνω από 1 στις 3 προτάσεις δήμων εκτός «Αντώνης Τρίτσης»

Πάνω από 1 στις 3 προτάσεις δήμων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα μείνουν εκτός με τα σημερινά δεδομένα. Αυτό παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ.Πίτσας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Από τα 2,5 δις ευρώ που είναι το budget του προγράμματος, αυτή τη στιγμή έχουμε προτάσεις -γιατί λήγει η προθεσμία στις 11 Ιουνίου- περίπου 4 δις ευρώ».

Δηλαδή, με άλλα λόγια, χωρίς να συνυπολογιστούν οι προτάσεις που θα φτάσουν έως την ερχόμενη Παρασκευή, μετά την παράταση που δόθηκε στις προσκλήσεις ΑΤ04, ΑΤ06, ΑΤ07, ΑΤ08, ΑΤ09 και ΑΤ11, έχουν εξασφαλιστεί χρήματα για το 62,5% των προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί. Άρα για λιγότερες από 1 στις 3 σε επίπεδο κονδυλίων.

Βεβαίως, ο κ. Πέτσας για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστήριξε ότι θα ψάξει να βρει και άλλα χρήματα από «το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, προκειμένου να πολλαπλασιάσουμε το αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία».

Άλλωστε, Ταμείο Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ είναι σαν την coca cola: Πάνε με όλα!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ, ΠΕΤΣΑΣ, PROTEINOMENA, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, 1 ΣΤΙΣ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]