περιστέρι-χωρίς-το-των-συμβούλων-το-ψ-306609
ΔΗΜΟΙ | 21.10.2010 | 16:24

Περιστέρι: Χωρίς το ¼ των συμβούλων το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αδυναμία εξεύρεσης υποψηφίων για το ψηφοδέλτιό του αντιμετώπισε σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Περιστερίου Κώστας Λαλένης.

Συγκεκριμένα, στο Συνδυασμό που κατέθεσε ο κ. Λαλένης δηλώνονται μόνο 88 σύμβουλοι από τους 114 που είχε το δικαίωμα να δηλώσει στο (ποσοστό 77%), την ίδια ώρα που οι βασικοί αντίπαλοι ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έχει δηλώσει 110 συμβούλους και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημήτρης Κελάφας με 114.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαλένης αρχικά είχε απορριφθεί από την Ιπποκράτους λόγω των χαμηλών ποσοστών του στις δημοσκοπήσεις αλλά και το γεγονός ότι έχει ήδη ηττηθεί δύο φορές από το νυν δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και τελικώς επελέγη την τελευταία στιγμή ως λύση ανάγκης.

Λόγω, μάλιστα, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να μιλήσει σήμερα το βράδυ στο Περιστέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ:
http://www.aftodioikisi.gr/content/8610