ΠΕΔΑ: Ημερίδα για την συμπεριφορά των υποψηφίων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος ημερίδα συνδιοργανώνεται από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) με θέμα εργασίας τα πλαίσια συμπεριφοράς των υποψηφίων αιρετών εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. 

Η ημερίδα έχει τον τίτλο, «Το δικαίωμα και τα όριά του στην πολιτική αντιπαράθεση και στην κριτική γενικότερα, μέσα στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού» και στις εργασίες που θα γίνουν θα αναλυθούν ζητήματα, όπως:

Έχει όρια η κριτική;

Πως αντιμετωπίζονται οι έκνομες συμπεριφορές – συκοφαντίες – «λασπολογίες» κλπ.;
Τι προβλέπει το ποινικό και το αστικό δίκαιο για την υπεράσπιση των θιγομένων.
Τι ισχύει με τα προσωπικά δεδομένα;
Στόχος της ημερίδας είναι, να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τα δικαιώματά τους, αλλά και τις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο Νόμος και ο κώδικας δεοντολογίας, κατά την προεκλογική περίοδο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019 ,ώρα 11:00 π.μ. και δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της έχουν οι αιρετοί καθώς και οι υποψήφιοι αιρετοί στο λεκανοπέδιο Αττικής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΕΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!