Πάτρα: Μονιμοποίηση διεκδικούν 261 συμβασιούχοι – Στο πλευρό τους ο Πελετίδης

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 13 Ιουνίου 2020 - 14:25
  • Comments Off
Στα Δικαστήρια βρέθηκαν χθες για μια ακόμα φορά, εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, διεκδικώντας το δίκαιο αίτημά τους στην δουλειά και έχοντας συμπαραστάτη την Δημοτική Αρχή.
Στο Πρωτοδικείο Πατρών, εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 261 συμβασιούχων εργαζόμενων σε υπηρεσίες του Δήμου με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.
Οι συμβάσεις των συγκεκριμένων εργαζομένων έληξαν και με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, πέτυχαν με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, την συνέχιση της εργασίας τους για διάστημα από ενάμιση έως και τρεις μήνες. Συμπαραστάτης στον αγώνα τους ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης,
 Ο Δήμαρχος στην κατάθεση του υπερασπίσθηκε για μια ακόμα φορά το δικαίωμά τους στην εργασία, τονίζοντας ότι είναι δίκαιο το αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!