πάτρα-εργαζόμενοι-μαζεύουν-τα-σκουπί-31460
ΔΗΜΟΙ | 23.06.2017 | 12:07

Πάτρα: Εργαζόμενοι μαζεύουν τα σκουπίδια σε ένδειξη καλής θέλησης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μία ένδειξη καλής θέλησης, εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και απολυμένοι πρώην συμβασιούχοι της Υπηρεσίας, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί να μαζεύουν τα σκουπίδια από το κέντρο της πόλης, ενώ θα συνεχίσουν την αποκομιδή από τις παραλίες, όπως η Πλαζ και η περιοχή του Ρίου.

«Δεν θα ήταν δυνατόν να αφήσουμε τους καταστηματάρχες των παραλιών με σκουπίδια το Σαββατοκύριακο» δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Παπανδριανός.

Από τους εργαζόμενους και τους απολυμένους προγραμμίζεται επίσης, να γίνουν ψεκασμοί στους λόφους των σκοπιδιών όπου κρίνεται απαραίτητο, για να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει μερική αποκομιδή και από συνοικίες της Πάτρας, όπου είναι έντονο το πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα συνεχίζουν τις καταλήψεις στα αμαξοστάσια των δήμων και των ΧΥΤΑ όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη. Επίσης έχει προγραμματιστεί η αποχή από τα καθήκοντα το Σαββατοκύριακο, στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός.

πηγή: patrastimes.gr

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.