Παρατάξεις Δ. Πεντέλης: Δε νομιμοποιούνται Κεχαγιά και Παλαιοδήμος να εκχωρήσουν υπηρεσίες

«Δε νομιμοποιείστε κύρια Κεχαγιά και κύριε Παλαιοδήμο στην εκχώρηση των υπηρεσιών του Δήμου σε εργολάβους», είναι το μήνυμα που στέλνουν οι επικεφαλής τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης, με αφορμή την απόφαση για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

Ειδικότερα:

Χτες τα μέλη της συνδιοίκησης σε μια παράνομη χωρίς γραμματειακή υπαλληλική παρουσία και εκτός δημοτικού Μεγάρου, λάθρα σαν τους κυνηγημένους και επικηρυγμένους, ολοκλήρωσαν το οικονομικό «έγκλημα» τους για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, με τα χρήματα των δημοτών φυσικά.

Κυρία Κεχαγιά και κύριε Παλαιοδήμο, δημόσιοι λειτουργοί και οι δύο, δε νομιμοποιείστε να εκχωρείτε τις αρμοδιότητες της καθαριότητας σε εργολάβους.

Σας δεσμεύει πρόσφατη απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι το ανώτατο όργανο. Ακόμη περισσότερο δε νομιμοποιείστε να δεσμεύετε τον Δήμο για 3,5 έτη.

Ας προσέξει ιδιαίτερα η κυρία Δήμαρχος. Την καλούμε για άλλη μια φορά ακόμη, έστω και τη υστάτη ώρα, να «έλθει εις εαυτόν» και να μην υπογράψει τις συμβάσεις.

Γιατί μια τέτοια ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα και οι λογαριασμοί αντί να έρθουν στην Καλαμβόκη 2Α στα Μελίσσια μπορεί να πάνε σε άλλες διευθύνσεις. Ας προβληματιστεί δε και από την παραίτηση της Αντιδημάρχου κυρίας Μητροπούλου. Μήπως ήξερε ή έβλεπε κάτι και άνοιξε τη πόρτα της εξόδου από την Αντιδημαρχiα Οικονομικών και από την Οικονομική Επιτροπή?

Τέλος απαιτεί περίσσεια θράσους να τολμάτε να μιλάτε εσείς, ο δημόσιος λειτουργός κυρία Κεχαγιά, ότι κάποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα επειδή αντίκεινται στην ιδιωτικοποίηση του Δήμου.

Σας προκαλούμε να τους κατονομάστε διαφορετικά είστε κοινός συκοφάντης! Μήπως εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια?

Οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων

 

Δημοτική Συμμαχία

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

 

Νέοι άνθρωποι Νέα Αρχή

Φειδοπιάστης Αντώνιος

Μπροστά Μαζί

Κοντουλάκος Ελευθέριος

Πεντελήθεν

Κατσικογιάννης Γεώργιος

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑ, ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!