"Αντώνης Τρίτσης: Αύριο στις 11 η παρουσίαση -Συνάντηση Θεοδωρικάκου -ΚΕΔΕ - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

“Αντώνης Τρίτσης: Αύριο στις 11 η παρουσίαση -Συνάντηση Θεοδωρικάκου -ΚΕΔΕ

Αύριο στις 11 θα παρουσιαστεί από τον πρωθυπουργός και τον υπουργό Εσωτερικών το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στο στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Για το λόγο αυτό ο Τ. Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με το προεδρείο της ΚΕΔΕ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν λεπτομέρειες του προγράμματος ύψους 2,5 δισ.

Σύμφωνα με τον υΠΕΣ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάσσεται το σύνολο των 461 έργων που είχαν ενταχθεί στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν όλοι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες μέσω 12 προσκλήσεων που θα ανακοινωθούν. «Δεν θα υπάρξει ούτε ένας δήμος σε ολόκληρη τη χώρα που να μην ωφεληθεί». Και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της πρόβλεψης να συνεισφέρει τεχνικά, με μηχανικούς, στις μελέτες η ΕΕΤΑΑ. «Ένα μεγάλο πακέτο αυτού του προγράμματος θα αφορά ψηφιακές υπηρεσίες των Δήμων, με τις οποίες η ποιότητα ζωής και η ασφάλεια των πολιτών θα αναβαθμισθεί», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!