Παράκληση της Δημάρχου Πεντέλης προς τους δημότες για τα απορρίμματα

Νέα ανακοίνωση εκδόθηκε, αυτή τη φορά από το δήμο Πεντέλης, ο οποίος κάνει έκκληση στους δημότες να μη βγάζουν στο δρόμο απορρίμματα.

Αναλυτικά:

«Εξ αιτίας των κινητοποιήσεων στις οποίες προβαίνουν οι εργαζόμενοι στους Χώρους Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), έπειτα από απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, είναι ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο απορρίμματα, κλαδιά και γενικότερα κηπαία, όσο συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις, προκειμένου να μην συσσωρευθεί μεγάλος όγκος απορριμμάτων, που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους κατοίκους του Δήμου μας.

Η Δήμαρχος, για λόγους δημόσιας υγείας και προκειμένου, όσο είναι εφικτό, να περιοριστούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων, ζητά την συνεργασία των δημοτών, για το χρονικό διάστημα που διαρκούν οι κινητοποιήσεις.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!