Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών του Δήμου Αχαρνών - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
5
Αύγουστος
Back

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εμβολιασμού ανασφάλιστων παιδιών του Δήμου Αχαρνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η 10η φάση του προγράμματος: “Εμβολιάζουμε: παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα”, που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. “Αποστολή Άνθρωπος”, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Κατά 10η φάση του προγράμματος, εμβολιάστηκαν συνολικά 17  μαθητές, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου Αχαρνών, που είναι ανασφάλιστοι,  με 25 πολυδύναμα εμβόλια, παρέχοντας προστασία  από 59 συνολικά ασθένειες.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργο Σταύρου το Πρόγραμμα εμβολιασμών θα πραγματοποιηθεί πάλι τον Σεπτέμβριο  του 2017 και βασικός στόχος  παραμένει η προσέλκυση ακόμη περισσότερων ανασφάλιστων παιδιών που οι γονείς επιθυμούν να τα εμβολιάσουν μέσω του Προγράμματος.

Οι γονείς, οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι σε κανένα ασφαλιστικό φορέα, μπορούν να ενημερώνονται και να δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολισμών, επικοινωνώντας με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, με την κα Μερόπη Σαράντου στο τηλέφωνο: 213 212 3106 και την κα Φανή Κουμπούρη στο τηλέφωνο: 213 212 3130.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!