Οι… γκάφες πληρώνονται: Χωρίς οχήματα ο Δ.Ελασσόνας επειδή… ξεχάστηκε – Ο λογαριασμός στους δημότες

Για «γκάφα» της δημοτικής αρχής Ελασσόνας κάνει λόγο η παράταξη της αντιπολίτευσης «Νέα πορεία», καθώς η δημοτική αρχή  αμέλησε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας όλων των αυτοκινήτων του Δήμου. Επίσης αναφέρει πως αυτή η πράξη θα έχει ως αποτέλεσμα οι δημότες να επιβαρυνθούν με το ποσό των 15.000 ευρώ επιπλέον!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μία απίστευτη  πράξη  ανοργανωσιάς, αν  όχι  ανικανότητας, προέβη η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ελασσόνας.

Όπως  πληροφορηθήκαμε  ως  παράταξη, η δημοτική αρχή του κ. Ευαγγέλου  αμέλησε να πληρώσει  τα τέλη κυκλοφορίας  όλων  των  αυτοκινήτων  του δήμου, πλην εκείνων της ΔΕΥΑ Ελασσόνας  τα οποία  πληρώθηκαν από την δημοτική  επιχείρηση  στην  ώρα  τους.

Αυτό  μάλιστα  που δημιουργεί  τρομερή εντύπωση  σύμφωνα  με πληροφορίες  είναι  ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  δεν γνώριζε  ποιος  είναι ακριβώς  ο αριθμός  των αυτοκινήτων που διαθέτει ο δήμος Ελασσόνας και  ας  βρίσκεται  στο αρμόδιο πόστο  από τις 1/9/2014, δηλαδή  εδώ  και  τέσσερις  μήνες  περίπου.

Τι  σημαίνει  όμως πρακτικά η παραπάνω  αμέλεια!

Πρακτικά αυτό σημαίνει – με έναν πρόχειρο υπολογισμό – πως ενώ ο δοκιμαζόμενος φορολογούμενος  δημότης Ελασσόνας  θα πλήρωνε περί τις 15.000 ευρώ περίπου υπό κανονικές  συνθήκες, τώρα, λόγω του προστίμου, θα αναγκαστεί να επιβαρυνθεί τα διπλάσια, δηλαδή 30.000 ευρώ!

Ανευθυνότητα, ανικανότητα, ανοργανωσιά ή όλα αυτά μαζί; Ακόμη και στα αυτονόητα ο κ. Ευαγγέλου  και  οι  συνεργάτες  του αποδεικνύονται  ανίκανοι να εκπληρώσουν  απλές υποχρεώσεις  του δήμου στην  ώρα τους.

Την ολιγωρία τους όμως επ’ ουδενί δεν πρέπει να πληρώσει ο απλός πολίτης της Ελασσόνας.

Επισημαίνουμε  δε  στον κ Ευαγγέλου  να  μην διανοηθεί   ούτε  κατ ελάχιστο  ότι  τα επιπλέον αυτά  λεφτά  θα πρέπει  να  πληρωθούν από τα  ταμεία του δήμου.

Επειδή  λοιπόν  είναι  παραπάνω  από προφανές,  ότι κάποιοι από τους  αιρετούς  δεν μπορούν να κάνουν  καλά την δουλειά τους  ,για  αυτό ζητάμε αφενός  την άμεση παραίτηση  και  δημόσια  συγνώμη του αρμόδιου αντιδημάρχου και  αφετέρου την καταβολή του προστίμου όχι από τα ταμεία του δήμου Ελασσόνας αλλά  από τους ίδιους τους υπαίτιους της γκάφας.

Ο κ Ευαγγέλου  ο καθόλα  υπεύθυνος  για  την επιλογή  των συνεργατών  του  άλλα και για  τον  χειρισμό  των  διαφόρων  δημοτικών θεμάτων  θα πρέπει  να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες  του».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!