Επιστολή Πατούλη στη δήμαρχο Παρισίου για τη δολοφονική επίθεση στο Charlie Hebdo

Τη θλίψη και τη συμπαράσταση της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς το γαλλικό λαό, επισημαίνει σε επιστολή του προς τη δήμαρχο του Παρισίου, Anne Hidalgo, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την φρικιαστική δολοφονική επίθεση στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Αναλυτικότερα, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμη κυρία Αν Ίνταλγκο,

Η φρικιαστική δολοφονική επίθεση στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo που δοκιμάζει τη χώρα σας και συγκλονίζει ολόκληρο τον πλανήτη, αποτελεί καίριο χτύπημα στην Ελευθερία της Έκφρασης, στη Δημοκρατία και στον Πολιτισμό.

Πρέπει να μας αφυπνίσει όλους όχι μόνο σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά σε παγκόσμια κλίμακα.

Ολόκληρη η Ευρώπη και η υφήλιος οφείλουν να ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στα φαινόμενα της τρομοκρατίας και της μισαλλοδοξίας.

Ας αποτελέσει αυτή η τραγωδία την αφορμή για αφύπνιση, ενότητα και κινητοποίηση λαών και κυβερνήσεων για την πάταξη της ωμής βίας.

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, εκφράζω τη θλίψη και τη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τον Γαλλικό Λαό.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Ε. Πατούλης
Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε
Δήμαρχος Αμαρουσίου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΑΡΙΣΙ, CHARLIE HEBDO, ΑΝ ΙΝΤΑΛΓΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!