Ο δήμαρχος Ασπροπύργου καταδικάζει την κακομεταχείριση αδέσποτου από υπάλληλο του δήμου

Γην εγκληματική αντιμετώπιση αδέσποτου ζώου, από Υπάλληλο του Δήμου ενημερώθηκε ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου μέσω αναρτήσεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης («facebook») και έδωσε εντολή στην αρμόδια Αντιδημαρχία, να διερευνήσει πάραυτα το ζήτημα, να συντάξει και να του καταθέσει λεπτομερές – τεκμηριωμένο πόρισμα.

Ο κ. Μελετίου δήλωσε ότι, καταδικάζει απερίφραστα, όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και κάθε άλλο συμβάν βασανισμού ή κακομεταχείρισης αδέσποτου ζώου. Επίσης, ξεκαθάρισε πως, το καταγγελλόμενο γεγονός δεν αφορά στην Υπηρεσία που είναι εντεταλμένη για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, η οποία κάνει ό,τι μπορεί, για να ανταποκρίνεται στην αποστολή της. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμαρχος τόνισε πως, οι όποιες ευθύνες αναδειχθούν, θα καθορίσουν τη διαδικασία κολασμού μιας πράξης, που μόνο οργή και αποτροπιασμό προκάλεσε, σε όλους.

Παράλληλα, ο κ. Μελετίου επισήμανε ότι, «δύο (2) μονάχα Πολίτες μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν επώνυμα το Δήμο Ασπροπύργου, για το συμβάν, δηλώνοντας πρόθυμοι να δώσουν πληροφορίες γι΄ αυτό. Η συντριπτική πλειοψηφία, όσων είδαν και πιθανώς θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν, στην εξιχνίαση της αποτρόπαιης πράξης, επέλεξαν -με γνώμονα την ανέξοδη εκτόνωση της δικαιολογημένης οργής τους-, τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο!… Από κοντά, βέβαια, με εκείνους που, αβασάνιστα ή υπηρετώντας προφανείς σκοπιμότητες, «αξιοποίησαν» το γεγονός, προκειμένου να βάλουν στο ίδιο τσουβάλι, με όσους βασανίζουν ζώα, το Δήμο και την Κοινωνία του Ασπρόπυργου, συλλήβδην.

Αμφότεροι, ας αναλογιστούν, αν έτσι προσφέρουν υπηρεσίες στο Ζωοφιλικό Κίνημα, που -δυστυχώς- ζει και γιγαντώνεται, κυρίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τέτοια, θλιβερά περιστατικά, σε βάρος αδύναμων ζώων, ενώ η ζοφερή καθημερινότητα, σε όλη τη χώρα, αποδεικνύει στασιμότητα ή οπισθοδρόμηση, με ευθύνη όλων…»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ, ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!