Ο δήμαρχος Χερσονήσου για τη συνδιοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
8
Δεκέμβριος
Back

Ο δήμαρχος Χερσονήσου για τη συνδιοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο Δήμος Χερσονήσου συνδιοργανώνει με τους Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023. Πρόκειται για την ανάληψη μιας εξαιρετικά σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πλήθος κόσμου, που τόσο έχουμε ανάγκη σε μια δύσκολη περίοδο».

Τα παραπάνω δήλωσε μετά την ανάληψη της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2023 σε Χερσόνησο, Ηράκλειο και Μαλεβίζι, ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Τόνισε ότι «στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή που θα στηθεί, θα ενώσουμε δυνάμεις και θα ανταποκριθούμε επάξια στην πρόκληση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτύχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, μια επιτυχημένη διοργάνωση η οποία, επιπλέον, θα αποδώσει στις τοπικές μας κοινωνίες υποδομές που θα προσθέσουν υπεραξία στο τουριστικό μας προϊόν και θα συμβάλλουν στην τοπική οικονομία. Βούληση όλων των εμπλεκομένων είναι οι 23οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες να αποκτήσουν τέτοια δυναμική που θα ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.
Θέλω να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την πρωτοβουλία και την άρτια υποβολή του φακέλου της υποψηφιότητας, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και αποδεικνύει ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Ο Υφυπουργός, κ. Αυγενάκης παραμένει σταθερά σύμμαχός μας σε κάθε μας αίτημα στήριξης και τον ευχαριστούμε θερμά, καθώς αναγνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως τον κατεξοχήν χώρο ενίσχυσης του αθλητισμού.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!