Δωρεάν μαθήματα Φυσικής Αγωγής από το Δήμο Χερσονήσου - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
15
Οκτώβριος
Back

Δωρεάν μαθήματα Φυσικής Αγωγής από το Δήμο Χερσονήσου

Με μια νέα ενδιαφέρουσα δράση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) προωθεί τον αθλητισμό. Με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού, η Κ.Ε.Δ.Χ. διασφαλίζει την δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων Φυσικής Αγωγής και Αυτοάμυνας για όλους σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Tρισκελής».

Ο κύκλος των δωρεάν μαθημάτων που απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας ξεκινά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 18:30 έως 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γουρνών.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Αυτοπροστασία:

Ψυχοσωματική προετοιμασία αντιμετώπισης μιας επίθεσης που συμβαίνει ήδη

Αυτοάμυνα:

Αποφυγή – αντιμετώπιση συμπλοκής

Χωροκιναίσθηση:

Αισθάνομαι – νιώθω – εκτελώ την κίνησή μου στο χώρο

Φυσική Κατάσταση:

Ανάπτυξη της ικανότητας της σωματικής – πνευματικής – συναισθηματικής υγείας

Εκγύμναση:

Γυμνάζομαι συστηματικά, διατηρώ καλή φυσική κατάσταση και ευεξία

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον εκπαιδευτή- προπονητή του Συλλόγου, Γιώργο Πυνηρτζή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής (Msc) με ειδίκευση στο Τaekwondo-do (ITF), διακεκριμένο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τaekwondo-do (ITF), διεθνή εκπαιδευτή και προπονητή στο νέο Ολυμπιακό άθλημα Μουάι Τάι. Εκπαιδευτής-συνεργάτης είναι ο Μιχάλης Δρόσος, ιδρυτής Χωροκιναίσθησης, κάτοχος 14 khan στο Μουάι Τάι και 7 dan Shinseikan knock down Karate και βοηθοί εκπαιδευτές είναι οι: Αχιλλέας Γούρναρης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος 2 dan και Γιώργος Λουλακάκης, κάτοχος 3 dan.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-332138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00-15:00) και ηλεκτρονικά στο:  [email protected].

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του Covid-19 και της προστασίας των συμμετεχόντων.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!