Νονοί των παιδιών του ιδρύματος Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ έγιναν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Νονοί των παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ έγιναν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και πριν από λίγες μέρες παρέδωσαν πασχαλινές λιχουδιές και χειροποίητες λαμπάδες στην αντιπροσωπεία του ιδρύματος. Σ’ αυτή τη δράση συμμετείχαν παιδιά και γονείς των σταθμών του Δήμου καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας που χορήγησε τις λαμπάδες.

Τον Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και τον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνο Μαραγκάκη υποδέχθηκε το επιστημονικό προσωπικό του ιδρύματος, η Διευθύντρια κ.Αγγελική Κουζούμη και ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Νικόλαος Ποιμενίδης ο οποίος και παρέλαβε τη δωροεπιταγή για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Όπου υπάρχουν παιδιά σε ανάγκη οφείλουμε να είμαστε αρωγοί. Στόχος μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι να αφουγκραζόμαστε τις ελλείψεις και να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στη βιώσιμη ανάπτυξη των παιδιών.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την έμπρακτη κινητοποίηση των υπηρεσιών μας αλλά και την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και εταιρειών που ανταποκρίθηκαν σ’αυτό το κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι δράσεις μας παραμένουν σταθερά προσανατολισμένες στο Παιδί και τις ανάγκες του και είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με φορείς προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά που από νωρίς παλεύουν για το αυτονόητο: μια ασφαλή ζωή».

Χορηγοί των Νονών αγάπης είναι οι εταιρείες: SMILE KIOSK – AΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗΣ, ΙΟΝ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑΣ Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ, ΚΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]