Νέα Κοινωφελής Εργασία: Ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες -Στόχος, προσλήψεις τον Αύγουστο

Κοινωφελής Εργασία: Πρόταση για παράταση έως τέλος 2021 -Νέα κινητοποίηση

Υποσχέσεις προς τους δημάρχους ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στόχος είναι οι προσλήψεις από τους δήμους για τους (πιθανότατα) 36.500 ωφελούμενους να γίνουν μέσα στον Αύγουστο.

Ωστόσο, ακόμη και με το χρονοδιάγραμμα που θέτει ως στόχο το ίδιο το υπουργείο, θεωρείται βέβαιο, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr,  ότι μεταξύ του τρέχοντος προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (4/2020) που λήγει για τους περισσότερους ωφελούμενους Ιούνιο, Ιούλιο, θα υπάρχει κενό.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, ειδικά στους τουριστικούς δήμους, οι οποίοι θα μείνουν χωρίς προσωπικό κατά την περίοδο αιχμής.

Παρότι, δε, οι δήμαρχοι προτείνουν νέα παράταση πλέον των δύο, μηνών κάτι τέτοιο θεωρείται από δύσκολο έως αδύνατον, ελλείψει σχετικών κονδυλίων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, PROTEINOMENA, ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]