Κοινωφελής Εργασία: Έρχεται νέο πρόγραμμα για 36.500 ανέργους -Τα προβλήματα

Κοινωφελής Εργασία: Ανοίγει η πλατφόρμα -Τον Οκτώβριο οι προσλήψεις

Στην διαδικασία κατάρτισης της νέας Κοινωφελούς Εργασίας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, μετά την δίμηνη παράταση που δόθηκε τέλη Απριλίου στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το νέο πρόγραμμα θα είναι στο ίδιο μέγεθος με το τρέχον, δηλαδή, για 36.500 ωφελούμενους.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο, καθώς αφενός δεν έχουν υπάρξει ακόμη ανακοινώσεις και αφετέρου οι διαδικασίες επιλογής των ωεφλούμενων μέσω ΟΑΕΔ, είναι χρονοβόρες, ότι μεταξύ του τρέχοντος προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (4/2020) που λήγει για τους περισσότερους ωφελούμενους Ιούνιο, Ιούλιο, θα υπάρχει κενό.

Το ζητούμενο είναι πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το κενό, ειδικά για τους τουριστικούς δήμους που θα μείνουν χωρίς προσωπικό εν μέσω θέρους. Κι αυτό ανεξάρτητα αν οι τουριστικές ροές φέτος το καλοκαίρι αναμένονται χαμηλές.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΕΝΟ, PROTEINOMENA, ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, 36.500 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]