Μπελαβίλας: Οι Πειραιώτες δεν είναι ιθαγενείς για να εξαγοράζονται με καθρεφτάκια

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο απερχόμενος δήμαρχος θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή πως οι Πειραιώτες δεν είναι ιθαγενείς για να τους εξαγοράσει με καθρεφτάκια»

«Άλλη μια θητεία θέλει ο απερχόμενος δήμαρχος όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο Γιάννης Μώραλης όμως περιορίστηκε σε μισές αλήθειες οι οποίες εύκολα μεταφράζονται σε ολόκληρα ψέματα» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.

Όπως σημειώνει, ο Γ. Μώραλης:

– «Υποστήριξε ότι έθεσε ψηλά τον πήχη το 2014 και χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Δεν τόλμησε όμως να κάνει έναν σύντομο απολογισμό του έργου του πέντε χρόνια πέρα από τις φιλανθρωπίες. Δεν θα μπορούσε να τον κάνει γιατί δεν έχει έργο να παρουσιάσει.

– Υποστήριξε ότι κατάφερε να αποκομίσει ανταποδοτικά από τον ΟΛΠ. Εδώ το ψέμα είναι ολόκληρο, γιατί το ανταποδοτικό όχι μόνο ο Πειραιάς αλλά όλοι οι παραλιμένιοι δήμοι το οφείλουν στον Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος διαπραγματεύτηκε σκληρά αλλάζοντας τη σύμβαση για το λιμάνι.

– Υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ιδιωτικοποίησε το λιμάνι. Ο Γιάννης Μώραλης νομίζει ότι ξεχάσαμε. Το λιμάνι το ιδιωτικοποίησε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Επί ημερών τους ελήφθησαν μέσα σε θύελλα διαδηλώσεων και δακρυγόνων οι αποφάσεις του ΔΣ του ΟΛΠ και της κυβέρνησης τους. Εκείνοι έγραψαν τη Σύμβαση με την Cosco η οποία αναθεωρήθηκε μετά από διαπραγματεύσεις το 2016. Ας ρωτήσει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία τον υποστηρίζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε έτοιμη τη σύμβαση την οποία διαπραγματεύθηκε και βελτίωσε προς όφελος της κοινωνίας. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Το γνωρίζει και ο υποψήφιος του Δημήτρης Καρύδης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αν θυμόμαστε καλά ήταν βουλευτής και την ψήφισε!

– Ο Γιάννης Μώραλης υποστηρίζει πως θα υπογειοποιήσει τις γραμμές του ΗΣΑΠ από το Καραϊσκάκη μέχρι το λιμάνι. Άλλο ένα ενσυνείδητο ψέμα καθώς γνωρίζει καλά πως δεν πρόκειται για τα επόμενα πολλά χρόνια να υλοποιηθεί ένα τέτοιο έργο. Ο Νίκος Μπελαβίλας το είπε δημόσια και on camera στο ΕΒΕΠ. Ο Γιάννης Μώραλης χτίζει και άλλα αστεροσκοπεία.

– Ο Γιάννης Μώραλης διερωτήθηκε πώς από το 1973 που χτίστηκε ο Πύργος δεν έχει αξιοποιηθεί μέχρι τώρα. Αν δεν έχει το τηλέφωνο του πρώην δημάρχου Χρήστου Αγραπίδη ο οποίος είναι στο συνδυασμό του να του το δώσουμε. Μπορεί εναλλακτικά να ρωτήσει τα στελέχη της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου που πρόσφατα μετακόμισαν στον υπερκομματικό συνδυασμό του. Έτσι θα έχει απαντήσεις για τα τελευταία 16 τουλάχιστον χρόνια».

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο απερχόμενος δήμαρχος θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή πως οι Πειραιώτες δεν είναι ιθαγενείς για να τους εξαγοράσει με καθρεφτάκια» τονίζει ο Ν. Μπελαβίλας.

Α Α Α
EMAIL
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατηγορία
Αυτοδιοίκηση
ΡΟΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!