Επίσκεψη του Νάσου Ηλιόπουλου στα Κάτω Πατήσια

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε τη γειτονιά των Κάτω Πατησίων και τη λαϊκή αγορά στα Θυμαράκια. Συναντήθηκς με κατοίκους, εμπόρους και καταστηματάρχες της περιοχής, συζήτησε για τις καθημερινές τους αγωνίες και τις απαιτήσεις τους από τη δημοτική αρχή.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Σήμερα περπατήσαμε τη γειτονιά των Κάτω Πατησίων και τη λαϊκή αγορά στα Θυμαράκια. Συναντηθήκαμε με κατοίκους, εμπόρους και καταστηματάρχες της περιοχής, συζητήσαμε για τις καθημερινές τους αγωνίες και τις απαιτήσεις τους από τη δημοτική αρχή.

Πεζοδρόμια σπασμένα, φρεάτια όμβριων υδάτων που υπερχειλίζουν, παιδικές χαρές χωρίς ασφάλεια, εγκατάλειψη δημόσιου χώρου είναι προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι κάτοικοι. Η δημοτική αρχή λάμπει δια της απουσίας της.

Συζητήσαμε επίσης με εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές κτιριακές εγκαταστάσεις ως προς τα ζητήματα φωτισμού και καθαριότητας καθώς και την μεγάλη έλλειψη πρασίνου στους προαύλιους χώρους.

Ακούμε τους πολίτες και επειδή ζούμε σε αυτήν την πόλη ξέρουμε πολύ καλά ότι οι επισημάνσεις τους είναι η καθημερινότητά τους. Μαζί τους, θα παλέψουμε για να αναβαθμίσουμε την πόλη και να ξαναζωντανέψουμε τις γειτονίες της»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!