Μπακογιάννης: Έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα

  • Απο stergios
  • 30 Μαρτίου 2019 - 13:03
  • Comments Off

«Στο πρόγραμμα μας προβλέπεται ότι μέσα στα πρώτα δύο χρόνια θα διατεθούν περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ για παρεμβάσεις και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε κοστολογήσει τους διαγωνισμούς, προδιαγράψει τις πηγές χρηματοδότησης και θέσει χρονοδιαγράμματα. Εστιάζουμε στην καθημερινότητα: καθαριότητα , πράσινο, φωτισμό, πεζοδρόμια για να αλλάξουμε την σημερινή εικόνα. Προφανώς δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά αλλά ούτε εμείς είμαστε μαθητευόμενοι μάγοι. Την ξέρουμε πολύ καλά την αυτοδιοίκηση και δεν περιμένουμε να μάθουμε στη πλάτη των Αθηναίων. Γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα».

O Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι ο Δήμος πρέπει να είναι περισσότερο εντολοδόχος και λιγότερο εντολέας. Και επισήμανε: «Αρκετά με τα μεγαλοπιάσματα, αρκετά με τους «αφ΄υψηλού» Δημάρχους. Ο Δήμαρχος πρέπει να αισθάνεται και να είναι υπεύθυνος και υπόλογος για όλα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα. Και η «λάντζα» έχει να κάνει με τα καθημερινά προβλήματα και τις καθημερινές λύσεις. Σχεδόν μια δεκαετία στην αυτοδιοίκηση έχω μάθει να αγωνίζομαι και να δουλεύω για να αλλάξω εκείνα που επηρεάζουν τη ζωή των συμπολιτών μας και την αλλαγή τη βλέπεις και τη νιώθεις στην κοινή μας καθημερινότητα. Από κάτω προς τα πάνω, γιατί τα μικρά θα φέρουν τα μεγάλα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!