Μπακογιάννης: Μακριά από μένα μαγικά ραβδιά και ανέξοδες υποσχέσεις

«O δήμος της Αθήνας θέλει ‘λάντζα’», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο newsbeast.gr.

Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι «ένα από τα βασικά προβλήματα του δήμου Αθηναίων όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ότι αναλώνονταν όλοι με το να αναδεικνύουν τι δεν μπορούν να κάνουν». Αντίθετα ο ίδιος, ζητά να εστιάσουν όλοι «σε αυτά που μπορεί και πρέπει να κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων. Το ελάχιστο είναι το πράσινο, ο φωτισμός και η καθαριότητα, όλα αυτά τα οποία εμείς ονομάζουμε Πολιτισμό της Καθημερινότητας».

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «από την Αθήνα, λείπουν τα βασικά» και πρόσθεσε ότι «το τσαλάκωμα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα». Απαντώντας στο ερώτημα για το χρόνο μέσα στον οποίο ο δημότης και ο επισκέπτης της Αθήνας θα αρχίσει να βλέπει αλλαγές στην πόλη, υπογράμμισε: «Μακριά από μένα μαγικά ραβδιά και ανέξοδες υποσχέσεις. Ένα είναι βέβαιο: ότι όλα όσα αναφέρονται στο πρόγραμμά μας αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας και σταδιακά, χρόνο με το χρόνο, οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες θα βλέπουν μια όλο και πιο ελκυστική Αθήνα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!