Δ. Λέσβου: Επιστρέφουν προσωρινά οι 20 ΙΔΑΧ ΔΕ

Στο Δήμο Λέσβου, επιστρέφουν προσωρινά με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης οι 20 ΙΔΑΧ ΔΕ, που προσέφυγαν στο δικαστήριο κατά της διαθεσιμότητας. Η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι την συζήτηση και οριστική έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν· ως ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 25η Ιανουαρίου. Να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα εκδικάστηκε και η υπόθεση μιας έγκυου υπαλλήλου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, η οποία όμως απορρίφθηκε!!!

«Ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να δεχθεί πίσω τους εργαζόμενους με κανονικού μισθούς και να παραβλέψει τις κυρώσεις που εξήγγειλε ο κ. Μανιτάκης. Είναι μία πρώτη νίκη σίγουρα σημαντική και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να εκπέσει τελείως το αντισυνταγματικό και συνάμα καταστροφικό για τους εργαζόμενους μέτρο της διαθεσιμότητας», δήλωσε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Λέσβου Γιώργος Αλεξίου.

Διαβάστε επίσης:
Νέο «μπλόκο» στη διαθεσιμότητα από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας
Πρωτοδικείο Αθηνών: Νέα τριπλό «μπλόκο» στη διαθεσιμότητα
Πρωτοδικείο Ηρακλείου: Νέο μπλόκο σε διαθεσιμότητα 26 ΙΔΑΧ ΔΕ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ… ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Έλεγχοι για τους μισθούς διαθεσιμότητας

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΜΠΛΟΚΟ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!