Μεθενίτης για Πόρτο-Ράφτη: «Εμείς θα συνεχίσουμε να καθαρίζουμε, αλλά…»(φωτό)

Την αγανάκτησή του για κάποιους «βρωμιάρηδες», όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι γεμίζουν με χορτάρια και κλαδέματα τους κάδους για οικιακά σκουπίδια, εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο δήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

Αναλυτικά,

«Η εικονιζόμενη περιοχή ,στην οδό Αρτέμιδος, στο Πόρτο Ράφτη ,την Παρασκευή το πρωί, μετά από επίπονη δουλειά ,είχε καθαριστεί πλήρως και ήταν πεντακάθαρη !
Σήμερα ,Δευτέρα πρωί, τόσο οι Κάδοι που προορίζονται για τα οικιακά σκουπίδια γέμισαν με χορτάρια και κλαδέματα, γεγονός, αυτό καθ’ αυτό, απαράδεκτο, αλλά και γύρω από τους Κάδους, άφησαν σακούλες ,με δεκάδες κιλά χορτάρια και πράσινο !

Και όλα αυτά, για να μην πάρουν ένα τηλέφωνο στον Δήμο και βέβαια, να μην πληρώσουν 10 ή 15 Ευρώ, για τα πράσινα, του Σπιτιού τους!
Εμείς θα συνεχίσουμε να καθαρίζουμε , αλλά με τέτοιες συμπεριφορές,είναι προφανές, τι κινδύνους αντιμετωπίζουμε..

Και βέβαια, σε 85.000 στρέμματα και 25.000 Σπίτια ,που υπάρχουν στον Δήμο μας,δεν μπορούμε να έχουμε από ένα Αστυνόμο, πάνω από το κεφάλι,του καθενός μας, για να κάνουμε το σωστό !…
Όλοι το γνωρίζουμε!

Υ.Γ.: Όσοι βρωμιάρηδες, πέταξαν ότι να’ ναι, όπου να’ ναι, άθελά τους βέβαια, επέδειξαν και φλεγματικό Χιούμορ: Άφησαν να διακρίνεται η Πινακίδα μας, για την απαγόρευση ρίψης σκουπιδιών
κλπ,εκτός Κάδων!»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!