Με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγ. Βασιλείου

Τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία την ΠΟΕ ΟΤΑ και συγκεκριμένα ο κ Νίκος Τράκας (πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ), ο κ. Τσιχλακης Δημήτρης: Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ και ο κ.  Γωνιωτάκης Μανώλης: Πρόεδρος Εργαζομένων Δήμου Ρεθύμνης

Στην πολύ εποικοδομητική συνάντηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Ταταράκης, συζητήθηκαν με την Ομοσπονδία, τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά των δήμων και οι συνέπειες της Πανδημίας, τα εργασιακά και οι απαιτούμενες αλλαγές, προκειμένου η αυτοδιοίκηση, στη δύσκολη κοινωνική συγκυρία, να είναι ακόμη πιο χρήσιμη προς τους Δημότες.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου  δήλωσε:

«Υποδέχθηκα σήμερα στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΟΤΑ και συζητήσαμε τα θέματα τόσο των εργαζομένων όσο και γενικότερα τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναφερθήκαμε στα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους μας, την καθημερινή μας προσπάθεια για την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας τους και βέβαια την προστασία της υγιεινής και την ασφάλειας τους. Επίσης μιλήσαμε για το τιτάνιο δημοτικό έργο που υλοποιείται στο Δήμο μας παρόλη την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας το οποίο οφείλετε και στον καθημερινό κοινό μας αγώνα με το προσωπικό μας. Έχουμε ζητήσει κατ επανάληψη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία την ενίσχυση των υπηρεσιών μας με μόνιμο προσωπικό.

Όπως εξήγησα και στην αντιπροσωπεία, πάγια άποψη μου είναι ότι βασικό συστατικό της επιτυχίας μίας Δημοτική Αρχής αλλά και γενικότερα της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών είναι οι εργαζόμενοι τους άλλωστε ζούμε μια πολύ δύσκολη περίοδο που τα προβλήματα της κάθε πλευράς αντανακλώνται στην άλλη.

Ευχαριστώ την ΠΟΕ-ΟΤΑ γιατί ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και εύχομαι αν έχουμε μια τακτική επικοινωνία».

Η αντιπροσωπεία αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και την ουσιαστική συζήτηση είχε επαφές  με τους υπαλλήλους του Δήμου Αγίους τους οποίους και ενημέρωσαν για τρέχοντα θέματα και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με εργασιακά θέματα πους τους απασχολούν.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!