ΛΣ Νέας Φιλαδέλφειας: «Να σταματήσουν τώρα οι πιέσεις προς τους εργαζόμενους του Δήμου!»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τετάρτη 25 Αυγούστου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Νίκος Σερετάκης με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ανέφερε ότι, σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων στο Δήμο, ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις σε εργαζόμενους που συμμετέχουν στην αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης διαγωνισμών για να υπογράψουν πρακτικό σχετικά με τον διαγωνισμό που αφορά στην παράδοση του οδοφωτισμού σε ιδιώτη.

Μάλιστα όπως καταγγέλλει και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, τους ζητήθηκε να υπογράψουν εκ των υστέρων ότι έλαβαν μέρος σε συνεδρίαση της επιτροπής στις 20 Αυγούστου, κάτι που δεν συνέβη.

Ο Νίκος Σερετάκης ζήτησε να σταματήσουν τώρα οι εκφοβισμοί, οι απειλές και οι εκβιασμοί εκ μέρους της Διοίκησης προς τους εργαζόμενους.

Η Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες καθώς στην προσπάθεια της να προωθήσει με κάθε τρόπο την ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιεί απαράδεκτες και παράτυπες μεθοδεύσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]